Снимка: Булфото, архивНа 9 октомври 2019 година около 18:30 часа

...
Снимка: Булфото, архивНа 9 октомври 2019 година около 18:30 часа
Коментари Харесай

Спипаха три каруци с незаконни дърва в Плевенско, закопчаха двама

Снимка: Булфото, списък

На 9 октомври 2019 година към 18:30 часа в землището на село Радомирци наоколо до язовира екип на профилирани полицейски сили при ОДМВР - Плевен стопира за инспекция три каруци /конски впряг/ ръководени от 50-годишен, 56-годишен и 46-годишен, локални поданици.

Това оповестиха от ОДМВР-Плевен, представена от novini.bg.

Установява се, че е натоварена дървесина 2,5 куб. м. прясно нарязани дърва за огрев от типа Дъб, която не е маркирана с индустриална горска марка, а мъжете не са показали постоянно документално разрешително /превозен билет/. По време на инспекцията 46-годишният е избягал и все още не е открит. Уведомен е прокурор при районна прокуратура – Червен бряг.

Местопроизшествието е посетено от  горски надзиратели при ДГС гр. Плевен. Каруците и дървесината се намират в база за предпазване на иззети движимости и материали " Горски разсадник " – Червен бряг. 50-годишният и 56-годишният са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.235, ал.2 във вр. с ал.1, във вр. чл.20, ал.2 от Наказателен кодекс. Работата продължава  проверяващ служител на реда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР