Снимка Булфото, архивМОН ще прати до училищата и детските градини

...
Снимка Булфото, архивМОН ще прати до училищата и детските градини
Коментари Харесай

МОН с указания заради коронавируса: Миене на ръце, хигиена, беседи

Снимка Булфото, списък

МОН ще прати до учебните заведения и детските градини инструкции поради ковид.

" До няколко часа ще има инструкции - по-скоро за усилване на ограниченията за хигиена – това е, което можем да създадем на сегашния стадий. Следващата седмица часовете да стартират с къса сказка и инструкции. По-често да си мият ръцете, по-често да се почиства – нормални ограничения за увеличение на хигиената ", сподели министърът на образованието Красимир Вълчев след изключително държавно съвещание по отношение на ковид.

``
реклама

По думите му не се постановат особени характерни рекомендации.

" Това, което имаме към днешна дата, е ограничение на пътуванията с риск – по-специално Италия и Китай. По решение на родителите, учениците и учителите се анулират визити главно по „ Еразъм “ и други пътувания в други европейски страни, само че това е по тяхно предпочитание “, напомни министърът, представен от " Фокус ".

Вълчев изясни, че към този момент няма случаи в учебни заведения и детски градини родители да стопират превантивно децата си от занимания поради терзания от ковид.

На въпрос какъв е рискът от оповестяване на втора грипна почивка, министърът уточни, че на всички места, където има епидемиологична обстановка, реакцията е своевременна след информация, подадена от районните здравни инспекции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР