Снимка: Булфото, архивЛицето Ангел Ангелов, което е автор на скандала,

...
Снимка: Булфото, архивЛицето Ангел Ангелов, което е автор на скандала,
Коментари Харесай

Деница Сачева със скандални разкрития за свидетеля на Елена Йончева

Снимка: Булфото, списък

Лицето Ангел Ангелов, което е създател на абсурда, в който Българска социалистическа партия забърка министъра на културата Боил Банов, ни е прочут в Министерството на образованието и науката. Има притеснителни сигнали против него. Това разкри заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева в ефира на БТВ.

В момента той работи в структурите на МОН. Там попада след конкурс. Назначен е като държавен специалист през месец септември 2016 година. Ангел Ангелов се занимава с еврофондове в МОН, стана ясно от думите ѝ .

" В момента се води следствие, защото има сигнали, че Ангелов е правил опити за изнудване. Изнудванията са със закани, с компромати и закани, че ще бъдат изнасяни документи ", добави Деница Сачева.

" Имаме сигнал, че Ангелов е оказвал напън против началник на дирекция в МОН, която се занимава с еврофондовете. Изпълнителният шеф Кирил Гератлиев е подал първия сигнал за изнудване през декември предходната година. По-късно са спукани и четирите гуми на неговата кола, по тази причина и към този момент има следствието ", разкри зам.-министърът на МОН.

" Има данни още, че Ангелов е обвързван с лица, които имат интерес по европроекти ", добави тя.

" Това лице ни е печално известно. През декември месец пристигнаха първите сигнали. Първите сигнали са подадени към Министерството на образованието и политическото управление ", сподели още Сачева и добави: " Директорът е принуждаван да подписва контракти, с които ще прекрачи закона ".

Припомняме, че Елена Йончева упрекна министъра на културата, че е работил в ущърб на страната и е икономисал 700 000 лв. наказателна клауза на компанията строител на Ларгото. Въпреки че от Българска социалистическа партия мълчат за своя източник на информация, допуска се, че това е точно Ангелов, защото в предоставения запис не се чува единствено неговия глас.
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  0  0 Да де (преди 24 секунди) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Герберастите квичат, само че не дават отговор на простичкия въпрос: Защо герберския министър Банов е направил опит да спести на частната компания една не дребна наказателна клауза от 750 000 лв.?  0  1 69 дни (преди 32 секунди) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Ми не е изненада, че корумпирана гадина, на която не и дават да краде, изнася монтажа и се крие, пък другите викат - по този начин ни го дадоха! Един различен да ви го дадат, мърши комунистически!  Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР