Снимка: Булфото, архивЕдин от най-известните ни рефери в последния четвърт

...
Снимка: Булфото, архивЕдин от най-известните ни рефери в последния четвърт
Коментари Харесай

Предлагат Антон Генов за шеф на съдиите

Снимка: Булфото, списък

Един от най-известните ни рефери в последния четвърт век - Антон Генов, е бил препоръчан на Борислав Михайлов за ръководител на Съдийската комисия, написа " Меридиан Мач ".

В момента Генов е ръководител на Асоциацията на съдиите. За него лобирали също от ЦСКА-София. Шефът на БФС обаче не бил податлив на този вид поради свадите към габровеца както по време на съдийската му кариера, по този начин и в работата му отвън футбола. 

Назначението му на толкоз виновен пост нямало да се хареса в УЕФА, а, както е известно, Боби Михайлов е член на изпълнителния комитет на европейската централа и отговорник точно за Съдийската комисия. 

Самият Генов желал да стане наблюдаващ или пратеник на УЕФА, само че имал черен щемпел поради някои кавги по време на интернационалната му кариера. Той беше разследван след контролата Македония - Канада (3:0), в която отсъди четири дузпи. През есента на 2006 година българският рефер бе спрян за наряд за мача от евротурнирите сред Херта и Одензе. 

Както е известно, досегашният шеф на родните арбитри Петър Петров подаде оставка и до идващото съвещание на Изпълкома на БФС функционалностите му ще бъдат конфискувани от членовете на комисията Йордан Гулев, Кольо Данев и Костадин Стоичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР