Снимка: Булфото, архивДо 21 декември завършват всички ремонтни дейности, така

...
Снимка: Булфото, архивДо 21 декември завършват всички ремонтни дейности, така
Коментари Харесай

АПИ: Всички ремонтни дейности на територията на Варненска област завършват и пътуващите от петък за посрещане на коледните празници ще шофират спокойно

Снимка: Булфото, списък

До 21 декември приключват всички ремонтни действия, тъй че всички пътуващи от петък за посрещане на коледните празници ще карат умерено. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “, съобщи Радио „ Фокус “ – Варна. Работата на обектите, които са почнали тази година и по стратегия би трябвало да завършат през 2018 година, ще бъде възобновена през идната година при подобаващи метеорологични условия. Участъците са готови за зимни условия като е положена нужната краткотрайна пътна маркировка, допълниха от организацията.

През 2017 година са ремонтирани мостовите уреди 2 и 4 на Аспарухов мост във Варна. Работата по неговото възобновяване ще продължи и през идната година. Ремонтиран е пътен възел „ Летище “ на автомагистрала „ Хемус “, както и над 6 км от автомагистрала „ Хемус “ на територията на Варненска област. Преди началото на дейния туристически сезон е приключил ремонтът на към 3 км от третокласния път III-2902 Аксаково – Панорама – Куманово. Извършен бе и предпазен ремонт на над километър от път III-2702 Владимирово – Вълчи дол – Суворово, на територията на град Вълчи дол, припомниха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР