Снимка Булфото, архивДепутатът от Демократична България и председател на здравната

...
Снимка Булфото, архивДепутатът от Демократична България и председател на здравната
Коментари Харесай

Симидчиев: Не съм видял заповед, с която отново да е сформиран отново НОЩ

Снимка Булфото, списък

Депутатът от „ Демократична България ” и ръководител на здравната комисия в Народно събрание доктор Александър Симидчиев разяснява пред Нова: „ Видях заповедта, с която е образуван Оперативният щаб, видях и заповедта, с която е разхлабен. Не съм видял заповед, с която още веднъж да е образуван.

Не мога да кажа дали има работещ подобен съвещателен орган към Министерството на здравеопазването ”. Това разяснява той в предаването „ Неделята на NOVA ”.

Според него, подобен съвещателен орган към министъра е необходим. „ В този Щаб се концентрираше всичката информация за това какъв брой са инфектираните, имунизираните. За мен той е необходим като съвещателен орган към министъра.

Това беше координиращ орган, към него течеше цялата информация, хората имаха одобрен метод ”, разяснява Симидчиев. „ Трябва да имаме ясни критерии, авансово написани ”, съобщи депутатът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР