Снимка: Булфото, архивЧаст от констатациите в резолюцията отговарят на истината.

...
Снимка: Булфото, архивЧаст от констатациите в резолюцията отговарят на истината.
Коментари Харесай

Искрен Веселинов, ВМРО: Една част от критиките в резолюцията са обективни

Снимка: Булфото, списък

Част от констатациите в резолюцията дават отговор на истината. Част от констатациите не дават отговор и се пробват да насадят една подправена действителност в България. Констатациите за македонското малцинство, ромите и Истанбулската спогодба са част от тази подправена действителност.

Това сподели по Българска национална телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов във връзка признатата от Европарламента резолюция за положението на правовата страна в България.
" Една част от рецензиите са справедливи, само че по-голяма част от тях са хиперболизирани. Не е неистина, че има какво да се прави по въпросите със правосъдната система и битката с корупцията. Това са ясни проблеми и по тях се работи, само че всичко друго е опит да се натрият носовете на политическите съперници. Не може вътрешнопартийните битки да водят до петнене името на България. Няма по какъв начин да се приказва за македонско малцинство в България и джендър идеология. Вътрешна македонска революционна организация постоянно е било отвън корупционните кавги. Тази резолюция клюки страната и хората, които я предизвикаха, след време може да ръководят и тогава ще берат плодовете на това, което сътвориха. Днес съумяха, да им е честито, само че петното остава за България ", разгласи Веселинов.

Той разяснява и продължаващите антиправителствени митинги. " Аз също поддържам избрани неща в митингите - за по-добра правосъдна система и по-ефективна битка с корупцията. Аз не мога да приказвам от името на правосъдната власт. Управляващите направихме доста за битката с корупцията и това е регистрирано в отчета на Европейска комисия за България.
Днес отхъврлихме ветото на президента върху Изборния кодекс, тъй като съгласно нас той се опитваше да отнеме суверинитета на българския народ. Аз няма по какъв начин да се съглася с нещо такова ", безапелационен бе Искрен Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР