Снимка Булфото, архивБойко Борисов отново влезе в задочен диалог с

...
Снимка Булфото, архивБойко Борисов отново влезе в задочен диалог с
Коментари Харесай

Борисов на брифинга на НОЩ: Щом Радев е казал 28 март за изборите, няма смисъл от консултации, да ни вика и да си измива ръцете с нас

Снимка Булфото, списък

Бойко Борисов още веднъж влезе в неприсъствен разговор с Румен Радев. Причината е до болежка позната - датата за изборите. Премиерът още веднъж атакува президента.

 

Премиерът се появи изненадващо на днешния обичаен брифин на Националния действен щаб (НОЩ) за разпространяването на ковид. Причината е изказванията на държавния глава относно готовността за осъществяване на изборите на 28 март, написа Novini.bg. 

От изявлението на Борисов се разбра, че той е бил предизвикан от неразбираемите мнения на президента за готовността за правена на избори по време на пандемия. Премиерът се зачуди кой е продиктувал датата 28 март на Радев, като посочи, че това е било оповестено още преди Нова година. Сега, по думите на Борисов, има опит за протакване на изборите. Той позволи, че това се дължи и на социологическите изследвания, които поставят ГЕРБ отново първа политическа мощ.

" Няма специалист, който да каже по какъв начин ще се развие пандемията! ", сопна се Борисов по отношение на настояванията на Радев специалистите у нас да кажат какво чакат до март месец.

" Изцяло в пълномощията на президента е да разгласи датата на изборите. Считам, че като е споделил 28 март, няма смисъл от съвещания - да ни вика и да си измива ръцете с нас ", разяснява още Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР