Снимка: Булфото, архив72-годишен мъж от Сливен бе обявен за мъртъв

...
Снимка: Булфото, архив72-годишен мъж от Сливен бе обявен за мъртъв
Коментари Харесай

Обявиха 72-годишен мъж за починал в Сливен. Той възкръсна след смъртния акт

Снимка: Булфото, списък

72-годишен мъж от Сливен бе разгласен за мъртъв от лекари, само че по-късно се оказа жив. За случая споделя Българска национална телевизия. 

В момента той е настанен в Сливенската болница в отделението по реанимация. Състоянието му е тежко. В кома е, само че дишането му е независимо.

Случката се разиграла през вчерашния ден в късния следобяд. В сливенска погребална организация е показан акт за гибелта на 72-годишен умрял от мъж, показал се за негов непосредствен. Мъжът помолил умрелият да бъде положен в камера, защото се изисквало време роднините му да дойдат от Америка.

" И отивам, взимам го, обаче като го въвеждам в камерата да го обличам, примърдаха мустаците му, устните му примърдаха, незабавно се обадих на правосъдния доктор. Той ми сподели незабавно викай спешна помощ. Извиках спешна помощ и оттова нататък не знам. Още е жив индивидът ", описа Бисер Тодоров от погребалната организация.

По неофициална информация 72-годишният мъж не отговарял на свои познати. Те са алармирали на тел. 112. Пристигналите служители на реда са разрушили вратата на дома му, с цел да влязат. Мъжът е бил в банята. След случилото се в погребалната организация, 72-годишният мъж е настанен в сливенската болница с хипотермия, с ниска температура, ниски равнища на кръвната захар и едва пердашене на сърцето.

" Вчера сме приели в 21:30 часа през нашето приемно поделение пациент в тежко положение. В момента е в кома. В реанимация се намира сега пациентът. Правим всичко допустимо, с цел да го възстановим, колкото е допустимо ", изясни доктор Васислав Петров, шеф на МБАЛ „ Иван Селимински ", Сливен.

Все още не е ясно кой е лекарят, написал известието за гибел, въз основа на което е публикуван от общината Акт за гибел. В сливенския незабавен център тече вътрешна инспекция. Към момента оттова отхвърлят коментар по случая.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР