Снимка: БТАВицепрезидентът Илияна Йотова коментира пред журналисти, че не е

...
Снимка: БТАВицепрезидентът Илияна Йотова коментира пред журналисти, че не е
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Надявам се да получим списък с отговорни и грамотни хора за МС. Нека повече да няма кървави писма за министри и чистки

Снимка: Българска телеграфна агенция

Вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява пред публицисти, че не е оптимист за съставянето на държавно управление.   " По-скоро считам, че уважението което дължахме на патриарха, накара тези дни политиците да са по-смирени. Има моменти в живота, в които просто би трябвало да сведем глава ". България има потребност от устойчиво държавно управление, съобщи тя.

" Бих била в действителност доста удовлетворена, в случай че получим директория със сериозен Министерски съвет, с виновни хора, знаещи и грамотни хора, които е работят за всички нас, а не за себе си. Нека повече да няма кървави писма за министри и чистки ", съобщи вицепрезидентът.

Илияна Йотова участва на откриването на барелеф на отец Александър Чъкърък в българската черква " Свeти Георги " в Одрин. Считаният за нравствен лидер на българската общественост в Турция духовник умря на 17 март предходната година.

Инфо: Българска национална телевизия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР