Снимка БГНЕСОснователят на социалната мрежа Фейсбук (Facebook) Марк Зукърбърг обяви

...
Снимка БГНЕСОснователят на социалната мрежа Фейсбук (Facebook) Марк Зукърбърг обяви
Коментари Харесай

Зукърбърг видя възможност за криптовалутите във Фейсбук

Снимка БГНЕС
Основателят на обществената мрежа " Facebook " (Facebook) Марк Зукърбърг разгласи опцията да се употребява криптовалутата в приложенията на уеб страницата, предава БГНЕС.

" Има два съществени контратренда - шифроването и криптовалутата - които лишават властта от централизираните системи и я връщат в ръцете на народа. Въпреки това (използването им) е съпроводено от риск да станат невъзможни за надзор. Заинтересован съм да се зъдълбоча в разглеждането на този въпрос и за науча какви са позитивните и отрицателните аспекти на тези технологии и по какъв начин може да бъдат употребявани в нашите действия.

Зукърбърг се похвали още, че през предходната година е съумял да посети всеки от американските щати, да прочете 25 книги, да сътвори система за изкуствен интелект, която да обслужва дома му, да научи мандарин (севернокитайски диалект). " Тази година ще стане година на съществено самоусъвършенстване и аз очаквам с неспокойствие да получа нови познания от взаимната работа по решаването на нашите проблеми ", написа главата на " Facebook "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР