Снимка БГНЕСМутренските времена не се връщат. Това заяви в интервю

...
Снимка БГНЕСМутренските времена не се връщат. Това заяви в интервю
Коментари Харесай

Според Валентин Радев мутренските времена не се връщали

Снимка БГНЕС
Мутренските времена не се връщат. Това съобщи в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт " на БНР министърът на вътрешните работи Валентин Радев:

През 2016 година имаше 79 убийства. От тях са разкрити 67. През 2017 година – 95, а от тях са разкрити всички без едно, т.е. 94. Виждате по какъв начин работи полицията. Като министър съм удовлетворен, тъй като виждам интензивността, виждам желанието, с което хората работят. Като жител желая убийствата незабавно да се разкриват, само че не стават незабавно нещата. Трябва да бъдем съвършени, би трябвало да намерим доказателства, тъй че те да устоят. Трябва да се знае, че всеки, който наруши закона, рано или късно ще понесе неговата тежест, твърди той.

Ще усилим работата на личната ни лаборатория, добави още Радев: Ще има преструктуриране в Института по криминалистика. Колегите са доста положителни, само че от време на време експертизите са толкоз доста, че се постанова да използваме и частни лаборатории както в тази ситуация с шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Няма по-добре защитавана граница от българската. Такава е оценката на министрите на вътрешните работи в Европейски Съюз и това е явно, разяснява вътрешният министър:

Ние построихме такава механична ограда за близо 30 километра. Сега я насищаме с европейски средства, които използваме за камери, лазери. Днес сутринта дежурният ми рапортува: 0 мигранти на вход, 0 мигранти в страната, 0 мигранти на излаз, а подобен напън имаше през 2014, 2015 година.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР