Снимка БГНЕСМинистерството на отбраната на Украйна опровергава твърдението, че украинската

...
Снимка БГНЕСМинистерството на отбраната на Украйна опровергава твърдението, че украинската
Коментари Харесай

Киев отхвърля обвинението, че има общо с атаката с дронове срещу руски военни бази в Сирия

Снимка БГНЕС
Министерството на защитата на Украйна опровергава изказванието, че украинската страна е съпричастна с нападенията с безпилотни апарати против съветски военни бази в Сирия, предаава БНР като се базира на украинската осведомителна организация УНИАН и говорителката на ведомството Виктория Кушнир.

Ден по-рано началникът на ръководството за безпилотни летателни апарати към съветския общоприет щаб Александър Новиков сподели, че експлозивът за бомбите, употребявани от дроновете не може да е самоделен и че той се създава в Украйна. Новиков добави, че нападенията през нощта против 6 януари са първият случай, когато бунтовниците употребяват дронове против съветските сили в Сирия.

От своя страна, президентът на Русия Владимир Путин окачестви нападението като провокация, която цели да унищожи към този момент реализирани съглашения, предава ТАСС, представена още веднъж от Националното радио. Путин бе безапелационен, че " нито турски военни, нито турското управление или турската страна " имат някакво отношение към този случай.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР