Снимка БГНЕСИзраелският премиер Бенямин Нетаняху остро порица лицемерието и двойния

...
Снимка БГНЕСИзраелският премиер Бенямин Нетаняху остро порица лицемерието и двойния
Коментари Харесай

Нетаняху осъди лицемерието и двойните стандарти на Европа за Ерусалим

Снимка БГНЕС
Израелският министър председател Бенямин Нетаняху " остро порица лицемерието и двойния стандарт на Европейския съюз във връзка Ерусалим "., Апредава Би Ти Ви.

Преди дни американският президент Доналд Тръмп призна Ерусалим за столица на Израел. Това провокира отрицателни реакции по целия свят, а в свещения град се стигна и до конфликти. Жертвите по последна информация са 4, ранените са близо 300

„ Макар че почитам Европа, не съм подготвен да приема двоен стандарт от нея. Чувам гласове оттова, които осъждат историческото изказване на президента Доналд Тръмп, само че не съм чул наказание на ракетите, изстреляни против Израел, или на ужасното подстрекаване против него ”, разяснява Нетаняху.
Снощи Нетаняху отпътува на двудневно посещаване в Париж и Брюксел и се закани, че ще показа „ истината на Израел без боязън и с високо вдигната глава ”, споделя още Би Ти Ви.

Междувременно министрите на външните работи на страните от Арабската лига приканиха Съединени американски щати да се откажат от решението да признаят Ерусалим като столица на Израел. Според тях това е рисково нарушаване на интернационалното право, което няма юридическа тежест и е невалидно.

Освен нестихващите митинги и конфликти в Ерусалим, за през днешния ден е ориентиран огромен митинг и в Истанбул, прибавя Би Ти Ви.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР