Снимка БГНЕС архивПредседателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви във

...
Снимка БГНЕС архивПредседателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви във
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер: Европейците трябва да спрат да преподават уроци на другите

Снимка БГНЕС списък
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи във вторник, че европейците би трябвало да поддържат равнопоставени партньорства с другите страни, предава Anadolu Agency, представена от Фокус.
В изявление по време на церемонията по разкриване на Европейските дни на развиването в Брюксел, Юнкер съобщи: „ Ние, като европейци, би трябвало да спрем да преподаваме уроци на всички. Какво си мислим, че опитваме и вършим, когато се държим по този начин с всички? “
„ Ситуацията по света не е добра. Наистина би трябвало да създадем изпитание... Европа ще играе своята роля на интернационалната сцена “, убеден е ръководителят на Европейска комисия. „ Трябва да имаме равнопоставени партньорства с другите страни “.
Подчертавайки значимостта на многостранността за мирното общуване сред хората, той акцентира, че „ всички ние би трябвало да се активизираме в отбрана на многостранността “ и изясни, че „ в границите на глобализирания свят, многостранността може да подсигурява мирното общуване сред нашите нации “.
„ Анадолската организация “ напомня, че в изявление пред нидерландско издание през април, Юнкер също е споделил, че Европа губи своето въздействие на международната сцена.
„ Ние, европейците, от време на време си мислим, че сме началниците на света “, съобщи тогава ръководителят на Европейска комисия. „ Забравяме, че сме дребна и слаба част от вселената “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР