Снежана Фурнаджиева открива юбилейна изложба на 2 ноември от 18

...
Снежана Фурнаджиева открива юбилейна изложба на 2 ноември от 18
Коментари Харесай

Снежана Фурнаджиева празнува 70-годишнина с изложба в Пловдив

Снежана Фурнаджиева открива юбилейна галерия на 2 ноември от 18 часа в изложба „ Аспект ”. В навечерието на нейния 70-и рожден ден първата дама ръководител на Дружеството на пловдивските художници ще показа живописни произведения.
Прочетете още
В актуалната експозицията художничката ще показа разнородни по формат платна, композиция от ретроспективни детайли и нови търсения, свързани с динамичността на днешния ден, като преобладаваща част от тях са рисувани особено за изявата ѝ в „ Аспект “. Зрителят ще може да се наслаждения на опитите и с разнообразни форми, които, както авторката показа, дават още повече независимост и в същото време повече фамилиарност на картините.Затова и платната са самобитна компилация от ретроспективни детайли и нови търсения, свързани с динамичността на днешния ден.

Като част от огромното юбилейно събитие на Снежана Фурнаджиева, ще бъде и формалното връчване на ключа за новия дом на  Дружеството на пловдивските художници, плод на дългогодишна работа и борби от страна на авторката, от кмета на регион „ Централен ” Георги Стаменов.

Събитието започва публично в 18 часа, а изложбата може да бъде забелязана в залите на галерията от 2 до 22 ноември.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР