Снеговалежите в страната продължават. Тази сутри бяла покривка зарадва жителите

...
Снеговалежите в страната продължават. Тази сутри бяла покривка зарадва жителите
Коментари Харесай

И любимо място на пловдивчани побеля СНИМКИ

Снеговалежите в страната не престават. Тази сутри бяла завивка зарадва жителите на някои столични квартали, Смолян, както и високите села в Родопите.

На този декор бяла пелена е покрила и региона на обичаната на пловдивчани хижа " Здравец ". Това демонстрират фотоси от уебкамерите в региона.

Снежната завивка е едвам няколко сантиментра, само че е покрила компактно земята. В Пампорово също вали, а измерената минимална температура в курорта тази заран е била минус 6 градуса.

Фирмата, която поддържа пътищата, е опесъчила превантивно по всички направления.

От общинска администрация оповестяват, че при потребност са подготвени да подхващат  действия за обработка на пътищата и обезпечаване на снегопочистваща техника. До момента снегът не основава проблеми, само че  всички, които пътуват в тези региони, би трябвало наложително да са готови за придвижване в зимни условия.

Шофьорите би трябвало да се движат с по-ниска скорост, увеличено внимание и да не подхващат внезапни маневри. Водачи към този момент имат усложнения в определни сектори. Закъсали камиони блокираха придвижването в част от пътя Асеновград - Смолян.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР