Мишел Кийгън и Марк Райт се наслаждават на поредица от

...
Мишел Кийгън и Марк Райт се наслаждават на поредица от
Коментари Харесай

Мишел Кийгън и Марк Райт изглеждат по-влюбени от всякога по време на романтично пътуване до Австралия

Мишел Кийгън и Марк Райт се любуват на поредност от влюбени срещи, до момента в който тя снима последното си телевизионно шоу в Австралия.

36-годишната актриса сега снима Down Under в предстоящата с неспокойствие втора серия от хитовото шоу на BBC Ten Pound Poms. Но по време на отмора от фотосите брачният партньор Марк, на 37 години, отлетя да я види и двойката се наслаждения на пътешестване до долината Хънтър в Нов Южен Уелс, която е международно известна със своите винарни.

Споделяне на видео от времето, прекарано дружно, Мишел и Марк се виждат да дрънкат чаши вино и да си поставят вкусно изглеждащи чинии със сирене, бисквити и смокини, преди да тръгнат на обиколка на лозето. Последната фотография демонстрира двойката, гушната пред табелата за Tyrrell's Wines, в сантиментален кадър, който потвърждава, че любовта им е твърдо твърда след известията, че бракът им може да има проблеми.

Изглеждайки щастлива и здрава, Мишел не можеше сдържа усмивката си, до момента в който се сгушваше в Марк. И двамата бяха облечени елег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР