Смятате ли, че Вселената е най-голямата мистерия? Не! Най-голямата мистерия

...
Смятате ли, че Вселената е най-голямата мистерия? Не! Най-голямата мистерия
Коментари Харесай

Подсъзнанието: Изберете сами дали то да е ваш защитник или ваш враг!

 7c0c325448945d7c08f790d8a7310e07 Смятате ли, че Вселената е най-голямата тайнственост? Не! Най-голямата тайнственост е човешкият мозък. Ние влагаме  в него толкоз доста информация, че даже не се замисляме  в какво ще се превърне  тази информация: в наш зложелател или в наш другар.  Нашите Мисли – Това е градация.

Случва се неприятно събитие в живота ви – залагате го в подсъзнанието си един път. После си спомняте за него отново – в подсъзнанието ви   към този момент е два пъти. След това още веднъж, а  в подсъзнанието е към този момент четири пъти. За следващ път  си спомняте  – и в подсъзнанието ви към този момент са се подредили шестнадесет семенца на тъгата. Не си играйте с мозъка, той не знае мярка, не знае какво е жал.

И рано или късно всички семенца покълват и вие ще би трябвало да  съберете своята  годишна продукция.  Не инцидентно се споделя, че каквото посееш, това и ще пожънеш. Но ние не се замисляме за това, че най-добре израстват в нас нашите мисли. Една постъпка – един зародиш. Една мисъл може да роди хиляди семенца. Спомени за мозъка, на които той реагира.

И реагира неотклонно: мисли си за  това индивидът, значи той го желае. И подсъзнанието на драго сърце дава това, което желае неговият стопанин. Но той е негов стопанин до избран миг. След което индивидът се трансформира в храна за подсъзнанието. Човекът става плебей на личното си негативо подсъзнание. Външните позитивни фактори към този момент не могат да му въздействат, той напълно е попаднал под властта на отрицателното мислене. Човек към този момент не може да вижда хубостта, това просто не му  го разрешава негативността – поле с  милиарди отрицателни растения.

А може ли един кълн на наслада да повлияе нацяло поле с отрицателни растения? Не! Вие даже няма да го забележите. Но моят съвет към вас е да  започнете незабавно да засаждате, да поливате и да се грижите за позитивните кълнове. И ще пристигна време, когато те ще са повече от отрицателните, и те ще ви дадат сили да бъдете щастливи.

Забивайте отрицателните мисли като пирони в стената на предишното. Минало не съществува. Има минали обстоятелства. Да, вие няма да забравите неприятната преживелица,  само че тя няма да ви гризе през днешния ден. Това ще е само  аритметичен  факт от биографията. Било и … отминало.

Днес вече  няма да е по този начин, през днешния ден ще бъде по-добре, доста по-добре. Вие сте станали по-силни от този опит, и затова няма да позволите това да се случи в живота ви още веднъж. Но това работи единствено в случай че започнете да отглеждате в  плодородната почва на подсъзнанието си положителни мисли.

Започнете още в този момент! Започнете да мислите за положителното. В началото, даже и принудително. Спомняйте си още веднъж и още веднъж щастливите обстановки, в който сте попадали, преживявайте ги още веднъж и още веднъж в детайлности: с  цвят, с аромати, с всички линии и елементи.

Визуализирайте. Забравете своето отрицателно мислене! Говорете на глас! Четете като мантра. Всичко безусловно ще се усъвършенства. Освен вас  никой и никаква мощ не може да ви направи щастливи!

Бъдете щастливи!

Виктория Щелмах

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР