Смятаме, че правителството е неспособно да даде перспектива и развитие

...
Смятаме, че правителството е неспособно да даде перспектива и развитие
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Оцеляването им се превръща в агония за държавата

Смятаме, че държавното управление е некомпетентно да даде вероятност и развиване на България, съобщи Корнелия Нинова. Тя поддържа решението на президента, като уточни, че Румен Радев смъква доверието си от кабинета с претекстовете, с които и Българска социалистическа партия изиска избор на съмнение против кабинета. Градският съвет на БАС в София също излезе с позиция, в която поддържа президента.

" Факт е, че държавното управление на Борисов трансформира България в сметището на Европа и света. Факт е, че дишаме най-мръсния въздух, а стотици хиляди българи са без вода. Вотът на съмнение поради екологичните провали не мина математически, само че получи необятна социална поддръжка ", акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.

" Грижат се за личното си оцеляване, само че това се трансформира в мъка за страната и българския народ. Колкото повече остават на власт, толкоз повече ни подсигуряват рецесии и липса на развиване и вероятност, по тази причина дано всички, които желаят смяна, да се обединим ", сподели Нинова. По думите й от дълго време има напрежение сред институциите и това генерира неустойчивост.

Председателят на Българска социалистическа партия означи, че Радев е пореден в позициите си и посочва същинските проблеми от момента, в който стана президент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР