Смятам, че някой мишок от висшите етажи някъде нещо е

...
Смятам, че някой мишок от висшите етажи някъде нещо е
Коментари Харесай

Д-р. Ненков замеси Радев в скандала с ген. Мутафчийски: Мишок от висшите етажи е казал нещо

„ Смятам, че някой мишок от висшите етажи някъде нещо е споделил на ген.Мутафчийски. Вероятно набиращият мощност президент, който си разрешава по този начин да приказва на парламентарна група при връчване на мандат – може някой негов чиновник да е изцъркал нещо в ухото на генерала “.
Това сподели доктор Мирослав Ненков в предаването „ Лице в лице “ по Би Ти Ви. Вчера медикът напусна с гръм и тропот Военномедицинска академия след скандал с ген.Венцеслав Мутафчийски. Той съобщи, че повода да напусне е, че „ ген. Мутафчийски ми забрани да се появявам по медиите “.
Анестезиологът доктор Мирослав Ненков изясни, че напуща „ с извънредно отвращение, тъй като сътрудниците там са страхотни и ще ми липсват извънредно доста “.
„ Спри да вървиш по медиите, другояче ще те махна от гастрото. Това си беше императивна опасност “, съобщи Ненков думите на ген.Мутафчийски.
„ Според мен някой му е шушнал нещо на генерала. ВМА нямала контракт със Софийския университет поради мои изявления, бил съм политизирал академията. В извънработно време даже толкоз всесилен военачалник като Мутафчийски не може да ми каже какво да върша, аз не съм военизиран. В моя контракт няма такива неща за цивилни. Аз съм най-нисшия доктор в йерархията “, изясни доктор Ненков и добави, че към момента няма проект какво ще прави оттук насетне.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР