Смятам, че можем да помогнем на всички, които се нуждаят.

...
Смятам, че можем да помогнем на всички, които се нуждаят.
Коментари Харесай

Цветанов: Ако работим заедно, можем да помогнем на всички

Смятам, че можем да помогнем на всички, които се нуждаят. А когато сме в подобен тандем - изпълнителна, законодателна, локална власт - вярвайте, че можем да имаме по-добри триумфи и това е видно от случилото се през последните месеци, откакто се образува третият кабинет "Борисов ". Това сподели зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на конференция във Велико Търново, представен от организация "Фокус ".

Цветанов обърна внимание на това, че тази година за първи път се сътвори един механизъм за съдействие сред институциите и неправителствените организации.

"Тези 1100 екипа, в които вземат участие 11 600 чиновници, съумяха преди първия образователен ден да посетят 20 000 фамилии и да върнат 3 000 деца в просветителната система ", акцентира той. По думите му не дребна част от тези 206 000 деца, които липсват от осведомителната система на МОН са отвън страната със фамилиите си. Според Цветанов би трябвало да се разпознава всяко едно дете и всеки един проблем.

"Да обвържем всичко, което е обвързвано със обществената помощ и това, което страната прави, с цел да подкрепи фамилиите, само че и да бъде ангажимент на родителите това децата да могат да бъдат в учебната стая ", добави Цветанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР