Смяната на областните управители цели прекъсване на купуването и на

...
Смяната на областните управители цели прекъсване на купуването и на
Коментари Харесай

Весислава Танчева: Новите областни управители няма да прекратят всяко купуване на гласове

„ Смяната на регионалните шефове цели спиране на пазаруването и на управлението на гласове от ГЕРБ. Но не значи, че те ще прекратят всяко пазаруване на гласове . Замириса на власт към някои партии в 45-ото Народно заседание и допускам, че ще се намерят задоволително спонсори и за други партии “. Това разяснява пред БНР Весислава Танчева, специалист по политически връзки. 

Тя акцентира, че промяната на властта постоянно е обвързвана със промяна на основни позиции и това е обикновено да се случва. 

 според специалиста и по думите ѝ сходни разкрития имат резултат върху стеснен кръг от хора с демократични инстинкти . Според Танчева мълчанието на ГЕРБ през последните дни е  извънредно

„ Но медийните мотиви в новинарските излъчвания са толкоз доста, че даже да дадат брифинг, има възможност да се удавят в потока на останалите тематики . Друга причина е евентуално, че някои неща не могат да бъдат обяснявани незабавно, тъй като от пиар позиция това значи влизане в пояснителен режим. Разбирам пиарите, само че не разбирам политиците “. 

В предаването „ Нещо повече “ специалистът по политически връзки: 

Едни хора, които до през вчерашния ден не си говореха, ще би трябвало да работят един до друг ... Членовете на социалистическата партия от 8-9 години живеят в обстановка, в която би трябвало да се конкурират с някогашните си най-близки съратници... Отцепването на Таня Дончева и на АБВ не мина безболезнено през годините. Краткото възобновление около избирането на Румен Радев за президент изчерпа потенциала си и това се видя на тези избори. На тези избори се случи тази странна обич на гласоподавателите на Българска социалистическа партия не към Българска социалистическа партия и към отделилите се от нея фракции, а към „ ИТН “ . Партията на Слави Трифонов дърпа живо месо от капацитета на младите гласоподаватели на социалистическата партия “. 

Интервюто с Весислава Танчева можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР