Смолян. Регионалната инспекция по околната среда и водите – Смолян

...
Смолян. Регионалната инспекция по околната среда и водите – Смолян
Коментари Харесай

Регионалната инспекция по околната среда и водите – Смолян обявява благотворителен базар за продажба на къщички за птици

Смолян. Регионалната ревизия по околната среда и водите – Смолян афишира благотворителен базар за продажба на къщичките за птички, направени от деца и възрастни в границите на самодейност на инспекцията във връзка 11 декември - Деня на планината 2020 година. Това оповестиха от Регионална инспекция за опазване на околната среда . Базарът ще се организира през днешния ден до привършване на къщичките.

Чрез него се дава опция на всички искащи да вземат присъединяване в набиране на средства за екологична идея, да закупят къщурка и да я трансфорат в дом за птичките. Къщичките могат да бъдат закупени на място в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян, като всички искащи имат опция да ги прегледат на място в постройката на инспекцията или.

Екоинспекцията благодари на всички дребни и огромни природолюбители, които посредством присъединяване си в състезанието и даването на направените от тях къщички за продажба, дадоха своя принос за опазването на орнитологичното благосъстояние на Родопите.
Всички участници в състезанието получиха лични дарове и грамоти обезпечени от инспекцията, а спечелилите в обособените категории ще получат спомагателни награди на 22 април – „ Денят на Земята “. По време на награждаването ще бъде разгласен размера на събраните досега средства, както и идеята, за която ще бъдат дарени те.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР