Смолян. По време на своето управление ПП ГЕРБ убедително доказа,

...
Смолян. По време на своето управление ПП ГЕРБ убедително доказа,
Коментари Харесай

Владимир Солаков, ГЕРБ: С подкрепата на правителството за 5 г. в община Девин се реализираха проекти за 30 млн. лева

Смолян. По време на своето ръководство Политическа партия ГЕРБ безапелационно потвърди, че България може да заема почтено място в Европа и да се утвърди като национална партия с ускорена рационализация. Това съобщи Владимир Солаков – претендент за депутат от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за област Смолян, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян .

" Темповете на напредък, вложенията, грижите за хората и в най-малките обитаеми места са блестящо доказателство, че държавното управление на Бойко Борисов работи поредно и сполучливо, с цел да усъвършенства живота на българина. Само в община Девин в последните 5 години, с поддръжката на държавното управление и персонално на премиера Борисов, са осъществени инфраструктурни планове на стойност 30 милиона лв.. Това не се е случвало повече от 40 години обратно! Извършена бе цялостна рехабилитация на 12 км топлопровод от Беденски бани до Девин, с помощта на който през днешния ден лековитата минерална вода не изтича в реката, а се употребява за лекуване на десетки хиляди български жители и почиващи от целия свят. Асфалтирани са километри улична мрежа в Девин, селата Осиково, Гьоврен, Триград, Грохотно и Лясково. Изцяло е възобновена централната част на град Девин. Изграден е нов гробищен парк с християнски и мюсюлмански храмове. Стотици фамилии живеят в актуализирани и санирани жилищни здания по Програмата за енергийна успеваемост ", показва той.

" През това лято следва да бъде асфалтирана и входната артерия на града. Напълно са възобновени водопроводите за питейна вода в селата Лясково и Стоманево. В село Гьоврен се построи многофункционална спортна площадка.
Един от огромните изпълнени планове е цялостната замяна и реорганизация на главния пътен възел Кричим-Девин - Стойките –Смолян. Всичко това ме стимулира да се кандидатирам за депутат от Политическа партия ГЕРБ, тъй като желая да продължа да работя за развиването на родния ми край, да оказа помощ да се надгради постигнатото. Да направя по този начин, че в нашия район да няма обитаемо място, което да не е получило опция за стопански и обществен напредък.
Искам да работя за реализацията на младежите посредством поощряване на бизнес-инвестициите, изключително в туризма и селското стопанство, за възстановяване равнището на опазване на здравето в община Девин. Ще работя също за създаване на контра стена на язовир " Цанков камък ", за възстановяване на инфраструктурата в целия Смолянски район.
За мен е чест да вземам участие в листа, изпълнена с потвърдили се експерти, виновни политици и най-много хора с висок морал.
Разчитам на вас, в името на нашето общо бъдеще и бъдещето на децата ни. Гласувайте ни доверие и ние ще го оправдаем! ", декларира Солаков.

Владимир Солаков е роден на 4 септември 1984 година в град Девин. Бакалавър по специалността „ Публична администрация “ и Магистър по „ Управление на човешки запаси “ в ЮЗУ „ Неофит Рилски “- Благоевград. От 2003 до 2015 година развива личен бизнес в областта на туризма. В интервала 2015-2019 година е зам. кмет на община Девин от Политическа партия ГЕРБ. От 2020 година досега е ръководител на Политическа партия ГЕРБ в Девин. Семеен, с едно дете.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР