Смолян. Паркираните автомобили за пореден път създават проблеми на снегопочистващата

...
Смолян. Паркираните автомобили за пореден път създават проблеми на снегопочистващата
Коментари Харесай

Община Смолян: Паркираните автомобили за пореден път създават проблеми на снегопочистването, а след като тракторите изчистят, гражданите хвърлят сняг на пътното платно

Смолян. Паркираните коли за следващ път основават проблеми на снегопочистващата техника, а откакто тракторите изчистят, жителите хвърлят сняг на пътното платно, насъбран пред домовете им и комерсиалните обекти. На улицата, известна като Витошка, зам.-кметът инж. Мариана Цекова инспектира почистването. Наложи се и намесата на полицията. Дори на нейната молба да не се изхвърля сняг на към този момент почистеното пътно платно, никой не откликна. Техниката колкото да минаваше наоколо до паркираните коли, а даже се постановяваше да се търсят и притежателите им, с цел да ги реалокират. Това оповестиха от Община Смолян .
Община Смолян приканва жителите да бъдат съпричастни с ситуацията в града, да оказват помощ, а не да я усложняват. Тези, които разчистват пред комерсиалните обекти и жилищни здания да натрупат снега в края на тротоарите, а не да го изхвърлят на пътното платно.
От снегопочистващата компания Титан оповестиха, че видяните и снимани от жители трактори с вдигнати гребла не са благосъстоятелност на компанията. Техните коли са с логото на Титан. Това са частници, които оферират нерегламентирано услугите си.
Кметът Николай Мелемов прикани жителите да изпращат фотоси от непочистени улици на e-mail: [email protected] с посочени: трите имена на създателя на фотографията с дата, ден, час и мястото, където е направена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР