Смолян. Община Чепеларе получи награда Най-устойчиво сътрудничество в туризма с

...
Смолян. Община Чепеларе получи награда Най-устойчиво сътрудничество в туризма с
Коментари Харесай

Смолян: Община Чепеларе получи награда „Най-устойчиво сътрудничество в туризма с малка община“

Смолян. Община Чепеларе получи премия „ Най-устойчиво съдействие в туризма с дребна община “, оповестиха от пресцентъра на общината . Българската хотелиерска и ресторантьорска организация връчи своите награди за 23-ти следващ път за реализирани триумф в туристическия отрасъл в разнообразни категории. Официална гала се организира в „ София Хотел Балкан “ на 5 декември. На събитието бяха раздадени над 40 награди, измежду които бяха отличени общини, хотели, заведения за хранене и сътрудници на хотелския бизнес в България.
Община Чепеларе бе наградена в категория „ Най-устойчиво съдействие в туризма с дребна община “. Наградата получи персонално кметът Славка Чакърова. Тя показа, че премиите на БХРА са самопризнание за професионализма и положените старания в областта на туристическия отрасъл, само че са и огромна отговорност за този, който ги получава. Чакърова благодари на всички свои сътрудници в областта на туризма на територията на Община Чепеларе и им пожела един сполучлив зимен сезон.
Община Чепеларе е притежател на премия на БХРА през 2016 година в категория: „ Създаване на туристически атракции и най-хубаво осведомително обслужване на туристите “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР