Смолян. На предстоящите избори трябва да кажем: Не на мутризацията

...
Смолян. На предстоящите избори трябва да кажем: Не на мутризацията
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: На предстоящите избори трябва да кажем - Не на мутризацията на държавата и герберизацията на държавния апарат

Смолян. " На идните избори би трябвало да кажем: Не на мутризацията на страната и герберизацията на държавния уред. Да спрем модела на ръководство, който по нищо не се отличава от този по времето на комунизма ". Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време визитата на Централния лъч на Движение за права и свободи в смолянско, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи дойде в Мадан, с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движението в Смолян и партийните структури в с. Върбина, гр. Мадан, гр. Рудозем, с. Елховец и с. Чепинци. Водач на листата на Движение за права и свободи в 22-ри Многомандатен изборен регион е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж.Недка Пакулева, инж.Диляна Кашокова и Денис Кедиков.
" Всички държавни органи са превърнати в партийни клубове. Пресират държавните чиновници. За толкоз години ръководство на ГЕРБ ставаме очевидци на цялостна съсипия на страната и демокрацията. Затова желаеме рестарт на страната и да спре мутризацията и герберицазията в страната ", добави Карадайъ.

" Дариткова декларирала, че в идващото Народно заседание щели да работят за издигане на престижа на институцията. А кой го срина? Кой даваше оценки и неглижираше институцията? ", попита Карадайъ.

" От площада в Мадан тръгнахме към жълтите павета и докараме демокрацията и свободата в България. Време е още веднъж да дадем рестарт на страната ", безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на среща с актива на Движение за права и свободи в Мадан.
" Ако гласуваме с номер 9 ще кажем стоп на мутризацията, герберизацията, ще кажем стоп на това, държавният чиновник да бъде слугинаж. С гласуването за Движение за права и свободи ще се възвърне демокрацията в страната ни, ще се възвърне доверието към институциите ", съобщи още Карадайъ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР