Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи Грамоти за участие

...
Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи Грамоти за участие
Коментари Харесай

Състезателите в първия турнир по снежен волейбол на връх „Перелик“ получиха грамоти

Смолян. Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи Грамоти за присъединяване на състезателите в първия шампионат по снежен волейбол, който се организира на връх „ Перелик “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Градоначалникът им благодари за блестящото показване и уточни, че Смолян има традиция във волейбола. Припомняме, че първите национални първенци бяха вторият отбор на Смолян при мъжете и Варна при дамите. Никола Лазаров, Георги Фисински и Вилиан Хаджиев се показаха най-добре в конкуренцията.
Беше маркирано, че Българската федерация по волейбол регистрира отличните условия в града, построената нова зала, положителните достижения на локалните тимове в националните тимове по волейбол, както и покачвания интерес на деца, които да упражняват волейбол в Смолян.
Състезателите благодариха на община Смолян за основаните условия и база, с цел да упражняват и реализират спортни достижения.
На срещата беше разисквано и провеждането на плажен волейбол през лятото в Смолян, както и други шампионати.
Кметът пожела нови триумфи на състезателите и изрази поддръжката си, с цел да може да продължи развиването на волейбола в града.
В срещата взе участие и зам.-кметът Марин Захариев.
Грамоти получиха волейболистите: Никола Лазаров, Георги Фисински, Вилиан Хаджиев, Кристина Караджова, Ивайла Кехайова, Антон Фисински, Ива Барганска, Никола Николов и Михаил Сахатчиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР