Смолян. Днес започна състезание по Тенис на корт, организирано от

...
Смолян. Днес започна състезание по Тенис на корт, организирано от
Коментари Харесай

Смолян: Започна турнирът по тенис на корт за „Купата на кмета”, организиран от Общината

Смолян. Днес стартира съревнование по Тенис на корт, проведено от Община Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Турнирът се организира в Спортната зала „ Величко Чолаков “ в границите на три дни. Основната скица на шампионата е от 32-ма състезатели - 16-годишна възраст, без горна граница. Като част от шампионата ще се организира и съревнование за девойки и момчета до 10-годишна възраст, както и разбъркан шампионат за начинаещи. Това заяви Александър Димитров, който дава отговор за спорта в Община Смолян.
В първия ден на надпреварите се изигра шампионата за деца, които скоро са почнали да играят тенис. В него се включиха 4 дребни тенисисти. Първа се класира Валя Панова, второ място зае Костадин Райков, трета е Даная Дилова, а четвъртата позиция остана за Емил Анчев. Децата бяха наградени с грамоти от зам.-кмета Марин Захариев.
В днешния ден започнаха и мачовете от първи кръг на главния шампионат. Програмата планува, двата полуфинала и финалът да се изиграят на 5 март, като финалът е разгласен за 17.00 часа. Община Смолян е осигурила кетъринг за участниците, както и премиите. Входът е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР