Смолян. Директорът на Регионална здравна инспекция (РЗИ) – Смолян д-р

...
Смолян. Директорът на Регионална здравна инспекция (РЗИ) – Смолян д-р
Коментари Харесай

Д-р Мими Кубатева, РЗИ – Смолян: Признанието на труда ни от обществото ни дава усещането за празник и сили да продължаваме

Смолян. Директорът на Регионална здравна ревизия (РЗИ) – Смолян доктор Мими Кубатева поздравява медиците във връзка 7-ми април - Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в областта на опазването на здравето, оповестиха от РЗИ – Смолян .

„ Честит празник скъпи сътрудници, към този момент една година, в изискванията на пандемия, сме подложени на тежки тествания. Отдадохме времето и себе си в интерес на здравето на хората и посрещаме празника с професионално задоволство. В актуалната напрегната епидемиологична конюнктура няма време за празнуване, само че признанието на труда ни от обществото ни дава чувството за празник и сили да продължаваме.
Уважаеми съграждани, в Деня на здравето, дано осмислим значимостта на здравето и че то изисква грижа и споделена отговорност. На всички поисквам самообладание и убеденост, че дружно ще се оправим с провокациите. Бъдете здрави и се радвайте на живота, все пак. “, се споделя в поздравлението на доктор Мими Кубатева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР