Смолян. Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви

...
Смолян. Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви
Коментари Харесай

Кметът на Смолян Николай Мелемов към хората с увреждания: Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви препятствия

Смолян. Бъдете все по този начин сплотени, а дружно ще преодоляваме всевъзможни трудности. Това сподели кметът на Смолян Николай Мелемов в приветствен адрес към жителите на общината във връзка 3 декември – Международен ден на хората с увреждания, оповестиха от пресцентъра на Общината .

„ Скъпи другари, един ден в годината не е задоволителен, с цел да засвидетелстваме нашето внимание към всички Вас, които всекидневно преодолявате компликации, непознати за останалата част от обществото. Ето за какво се обръщам към Вас, като към другари. Аз и екипът ми постоянно сме отворени за концепциите Ви и да си сътрудничим за решаването на проблемите, които стоят пред Вас. Това е методът да създадем живота Ви по-добър и по-пълноценен. Пожелавам Ви здраве, заслужен живот и доста сили, с цел да посрещате сложните моменти, които всекидневието Ви сервира, изключително в изискванията на пандемията. Бъдете все по този начин сплотени, а дружно ще преодоляваме всевъзможни трудности. Честит празник! “, споделя още Николай Мелемов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР