Смесването на симптомите на болестотворните вируси и настинките по някакъв

...
Смесването на симптомите на болестотворните вируси и настинките по някакъв
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Елементарни мерки ще предпазят нашите близки дори от леките вирусни инфекции

Смесването на признаците на болестотворните вируси и настинките по някакъв метод би трябвало да се диференцира. COVID-19 е братовчед на грипа, само че не е, изясни в утринния блок на Българска национална телевизия "Денят стартира " анестезиологът и някогашен министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.

Самият той е прекарал рисковия вирус и показа по какъв начин се е чувствал по време на заболяването: "Аз имах шанс, тъй като се оказа, че вирусът е живял в носа и гърлото ми, само че не развих признаци. Не съм напълно млад, с наднормени килограми и хипертония съм, тъй че имам "закачки ", само че не развих признаци. Имах обаче два дни, в които чаках какво ще стане. Много забавно преживяване е и карантината, в която не можеш да излизаш ".

По думите на доктор Ненков, обикновени ограничения като дисциплинираност, съблюдаване на разстояние, прецизно носене на маска, ще защищити нашите близки даже от леките вирусни инфекции, които чакаме в този сезон.

Най-тежкото, което видях около мен обвързвано с ковид, е по какъв начин той събори един млад, здрав сътрудник. Слава Богу, в този момент момчето е супер и си работи, показа още доктор Ненков.

До този миг изцяло се извърши задачата да не се претрупа здравната система, единствено че тя проработи на едни по-високи обороти, сподели още медикът.

Основните кърлежи в източването и краденето на здравната система доста ловко насочват вниманието към такива като мен, дето си работят в операционната, изясни доктор Ненков като акцентира, че му е неприятно да разяснява тематиката за финансирането в опазването на здравето. Нашата система от години се ръководи на парче, добави той.

"В цялата тази пандемия има и доста политика, за жалост. Аз нямам доверие, че в Русия има ваксина, това е мое персонално мнение. Китай и те имали ваксина... Ваксина не се прави ей по този начин, стадият е доста ранен ", безапелационен е доктор Ненков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР