Смешно е, но много домакини правят значителни грешки при приготвянето

...
Смешно е, но много домакини правят значителни грешки при приготвянето
Коментари Харесай

Майстор готвач посочи грубите грешки при готвенето на кюфтета

Смешно е, само че доста домакини вършат обилни неточности при приготвянето на кюфтета, тъй като доста от съставките, които всички са привикнали да прибавят към това ядене, са неверни. Днес ще ви представим кои съставки нямат място в кюфтетата и какви е добре да сложим на тяхно място.

Повечето дами към момента се придържат към препоръките на по-старото потомство по отношение на приготвянето на кюфтета, само че е време да променим кулинарните си привички.

Оказа се, че някои от съставките, които всички слагаме в кюфтетата, „ убиват “ усета на месото.

Готвачите настояват, че многото лук няма място в каймата, тъй като усетът на този зарзават стопира миризмата на месото. Така че необятно публикуваното разбиране, че лукът прави кюфтетата по-вкусни и сочни, не е нищо повече от мит.

Друга неверно употребена съставна част е хлябът, който при пържене образува тъмна кора, вместо златиста. Ще бъде по-добре, в случай че добавите зарзават към плънката. За тази цел съвършен е картофът, като той би трябвало да бъде настърган на най-ситното ренде. На кило се поставя по един междинен картоф. Можете да пробвате и с морков. Основното нещо е да не прекалявате!

Слагайки естественото количество от горните добавки, можете да получите отлични кюфтета както на външен тип, по този начин и на усет.

Освен това не е належащо да добавяте яйца към мляното месо, защото те не въздействат на качеството на кюфтетата.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР