Смешен плач бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си само

...
Смешен плач бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си само
Коментари Харесай

Гълъб Донев за критиките на Николай Денков: Това е смешен плач

„ Смешен рев бих нарекъл всичкото това нещо. Направете си единствено една равносметка какво направи постоянното държавно управление за тези два месеца. Похвалиха се с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление и това са законопроектите, които са импортирани ".
Прочетете още
Това съобщи някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев пред bTV след рецензиите, които насочи по-рано през днешния ден министър-председателят Николай Денков.

" Всичко останали законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са импортирани от служебното държавно управление ”, добави някогашният длъжностен министър председател.

Николай Денков уточни на специфична конференция, че постоянното държавно управление регистрира голям брой нарушавания на служебната власт. Предстои те да бъдат тествани и е допустимо да стигнат до прокуратурата.

Според Гълъб Донев постоянният кабинет отвлича вниманието на обществото от значимите тематики, като да вземем за пример правосъдната промяна и покачването на цените на горивата.

„ Това не е рецензия. Това е похищение на публичното внимание от настоящите тематики за обществото ”, сподели още Донев и добави, че в случай че бъдат открити нарушавания, би било естествено да стигнат до прокуратурата.

„ Всичко това нещо и във връзка с бюджета, и във връзка с 4 милиарда лева, които споделят, че са подписани контракти с пътната организация и във връзка с HEMS, всичко това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши и които в действителност са тезите, които извадиха. А те не са правилни ”, сподели още Донев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР