Смесени чувства предизвика стартът на новата рубрика Запей, България, която

...
Смесени чувства предизвика стартът на новата рубрика Запей, България, която
Коментари Харесай

„Запей, България” откраднато най-нахално! Рубриката е „вдъхновена” от хитовото шоу на Джеймс Кордън

Смесени усеща провокира стартът на новата графа „ Запей, България ”, която Ива Софиянска-Божкова и Мон Дьо към този момент ще водят в утринното предаване „ Здравей, България ” по Нова тв. Двамата интервюират известни персони по време на обиколка с автомобил из столицата, като в това време и пеят. Разбира се, водещите единствено пригласят, което е разбираемо, съгласиха се и феновете след първото издание на рубриката с посетител Азис.

Освен интерес обаче, новата графа породи и клюки, че е крадена. Тя е въодушевена от хитовите епизоди „ Карпуул Караоке ”, които в началото бяха част от „ Късното шоу с Джеймс Кордън ” по американската телевизия CBS.

Успехът на въпросното шоу безспорно се дължи на присъединяване на международни звезди като Марая Кери, Стиви Уондър, Джъстин Бийбър, Лейди Гага, Адел, Елтън Джон, Сиа, Мишел Обама, Бритни Спиърс, Кейти Пери, Уил Смит, Ед Шийрън, Дженифър Лопес, Гуен Стефани дружно с Джордж Клуни и Джулия Робъртс и още десетки други. Качвайки се в колата на Джеймс Кордън, те освен пеят обичани песни, а и дават отговор на въпросите му, които от време на време са много необикновени и занимателни, написа " Уикенд ".

Приликите с новата графа „ Запей, България ” са явни. И в нея гостуващите звезди, които ще се возят в кола с Ива Софиянска и Мон Дьо, ще дават отговор на въпроси и ще пеят. Една от дребното разлики е, че в случай че родните водещи нямат никакви музикални заложби, Джеймс Кордън фактически пее удивително, а също така е и занимателен комедиант.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР