Смайващи кадри от параклиса на мексиканския град Салтило се разпространиха

...
Смайващи кадри от параклиса на мексиканския град Салтило се разпространиха
Коментари Харесай

По време на богослужение статуя на Иисус отворила очи (видео)

Смайващи фрагменти от параклиса на мексиканския град Салтило се разпространиха в мрежата: по време на службата енориаш снимал статуята на Исус, която… отворила необятно и затворила очи няколко секунди по-късно. Видеооператор отстъпил обратно ужасяващ. Всички се чудят се какво въпреки всичко е станало – умела имитация или същинско знамение?

Очевидно това видео е снимано по време на църковна работа. Той станал вирусен, откакто бил оповестен в паранормалния уеб страница Adimensional. Много очевидци на случая настояват, че в църквата се е случило знамение.

Други отхвърлят концепцията и настояват, че видеото е изфабрикувано благодарение на програмен продукт за редактиране. Някои допускат, че сме очевидци на оптична заблуда. Въпреки това Иван Ескамила, редактор на уеб страницата Adimensional и специалист по паранормални феномени, споделя, че видеото е същинско.

Според него тези фрагменти са тествани от експерти по паранормални феномени и те не са разкрили нищо съмнително в тях. Той твърди, че във видеото са взели участие над 20 експерти, в това число свещеници и майстори по специфични резултати, като никой от тях не е разкрил следи от фалшификат.

Римокатолическата епархия на Салтильо отхвърли да разяснява видеото.

Източник: dailymail.co.uk

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР