Смъртта на финансиста Джефри Епстайн във федерален затвор в Ню

...
Смъртта на финансиста Джефри Епстайн във федерален затвор в Ню
Коментари Харесай

Смъртта на скандалния богаташ Джефри Епстайн предизвиква недоумение в САЩ

Смъртта на финансиста Джефри Епстайн във федерален затвор в Ню Йорк провокира песимизъм измежду последователите на теории на конспирацията и даже някои политици задават въпроси по какъв начин е съумял да се самоубие в мощно охранявана част на пандиза, съобщи Асошиейтед прес.

Сенаторът републиканец Рик Скот от Флорида позволи, че в гибелта на финансовия магнат може да има незаконни детайли. Бившият кмет Рудолф Джулиани зададе в Туитър въпроси за гибелта на Епстайн. "Следвайте претекстовете ", добави той.

Други консуматори позволиха, че гибелта на финансиста не е самоубийство, или че самата гибел е фалшифицирана. Случаят на Епстайн към този момент провокира клюки онлайн, поради познанствата му с авторитетни персони като някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън и настоящият президент Доналд Тръмп, отбелязва АП.

ФБР и министерството на правораздаването на Съединени американски щати ще продължат следствието по повдигнатите против Епстайн обвинявания за образуване на проституция и полова употреба на малолетни редом с следствието на гибелта му, отбелязва АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР