Смърт на пациент в дом за възрастни хора беше регистрирана

...
Смърт на пациент в дом за възрастни хора беше регистрирана
Коментари Харесай

Шок в Швейцария! Смъртен случай след имунизация с ваксината на Пфайзер/Бионтех

Смърт на пациент в дом за възрастни хора беше записана в швейцарския кантон Люцерн след имунизация с имунизацията на американската компания " Пфайзер " и на немската " Бионтех ", заяви Швейцарската телеграфна организация, представена от Българска телеграфна агенция.

По данни на локалните управляващи, към този момент няма доказателство, че " гибелта е директно обвързвана с имунизацията ". Здравният департамент към кантона е уведомил за леталния излаз Швейцарската организация за лечебни артикули " Суисмедик ". Ведомството позволи по-рано този месец потреблението в страната на имунизацията против COVID-19, създадена взаимно от " Пфайзер " и " Бионтех ".

По данни на швейцарската медия имунизацията е била направена на 24 декември в Люцерн в институция за лица, страдащи от деменция. Смъртта е настъпила след 5 дни.

Медицинският екип, провел имунизацията, не е провел преди този момент консултация с лекаря на заведението. Ако е имало подобен контакт, медикът е щял да осведоми ваксиниращите, че пациентът реагира отрицателно на противогрипни ваксини и би било по-добре да пропусне процедурата.

Все още не са изяснени всички условия по отношение на леталния случай и те ще бъдат оповестени на по-късен стадий.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР