”Слушах един млад човек, който предлага тази идея, и той

...
”Слушах един млад човек, който предлага тази идея, и той
Коментари Харесай

Хората, които предлагат 17-годишните да шофират, не са в час

”Слушах един младеж, който предлага тази концепция, и той обясняваше, че в Съединени американски щати, в Калифорния децата карат по този начин. Той обяче не изясни, че в Съединени американски щати децата минават три стадия на образование. Тези оферти идват от някаква група, в която няма нито един представител на хората, които се занимават с образование на водачи.”
Това сподели Йонко Иванов от Асоциацията на преподавателите по авто-мото подготовка.

"Тези, които оферират това, не са в час. Аз от дълго време съм предложил образованието да стартира още от детските години. В страните, в които има такава процедура, младите водачи минават на всеки 4 месеца през курсове за образование и минават по 3000 км. Законът би трябвало да се прави от майстори в занаята, а не от дилетанти, които не са управлявали в никакъв случай нищо. Всичко стартира с образование и приключва с образование ", безапелационен беше Иванов.

Всяка една концепция би трябвало да взема решение проблеми, а не да основава нови. Предполагам, че тази концепция идва от средите на Европейската комисия. Проверих на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи и там видях, че такова нещо съществува единствено във Франция. Това пък сподели пред БТВ Настимир Ананиев, ръководител на "Института за пътна сигурност " и някогашен народен представител. И той разяснява концепцията 17-годишните да карат с несъмнено позволение и компаньон.

"Непрекъснато се приказва за новия Закон придвижване по пътищата. Той би трябвало да влезе в действие от март и непрестанно се пускат някакви димки. Никой не изяснява какво тъкмо се случва. Защо никой не споделя и кой стои зад това предложение? Взимаме нещо от Франция и започваме да го прилагаме отпред-назад ", даде образец Ананиев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР