Служителите в посолството, които работят по правоохранителните органи са работели

...
Служителите в посолството, които работят по правоохранителните органи са работели
Коментари Харесай

Ема Хопкинс за избора на Гешев: Това е вътрешен проблем за България, не искам да коментирам

Служителите в посолството, които работят по правоохранителните органи са работели добре с него. Работели сме по каузи за проведена престъпност, опиати, контрабанда на цигари. Не желая да кажа нищо повече. Това е вътрешен политически въпрос, не желая да разясня.
Това бе отговорът на посланика на Англия Ема Хопкинс на въпрос за нейния коментар по едноличния избор на Иван Гешев като претендент за основен прокурор на България.

Н. Пр. Ема Хопкинс разкри, че и в нейния кабинет има часовник, който отброява последните минути и секунди до Брекзит. „ Уверени сме, че през идващите два месеца можем да проведем договаряния с Европейски Съюз и да напуснем Съюза със договорка “, сподели Хопкинс, само че разясни, че Англия е подготвена и за Брекзит без договорка.

„ Към момента договорката, която се предлага, беше отхвърлена три пъти от Народното събрание ни. Основният пункт, по който преговаряме в този момент с Европейски Съюз е за Ирландия “, заяви тя.

" Обединеното Кралство ще извърши своите задължения към Европейски Съюз ", разясни Ема Хопкинс.

На въпрос може ли един Брекзит без договорка да вкара Англия в рецесия, посланикът съобщи, че пресата раздухва страхове. " Не е по този начин. Англия се приготвя доста съществено при Брекзит без договорка.

Тези, които имат терзания, да прегледат страницата на Външното министерство ", сподели още тя.

Н. Пр. Ема Хопкинс разкри също по този начин, че няма нищо да се промени за всеки, който желае да посети Англия -независимо дали желае да види внуците си или желае да отиде на екскурзия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР