Служители от отдел Криминална полиция, сектор Базова научно-техническа лаборатория и

...
Служители от отдел Криминална полиция, сектор Базова научно-техническа лаборатория и
Коментари Харесай

Бандитите от Люлинската бригада превзеха Бургас

Служители от отдел " Криминална полиция ", бранш " Базова научно-техническа лаборатория " и Пето районно ръководство в Бургас са открили причинителите на кражбата на сумата от 300 лева, осъществена на 1 декември от частен дом, ситуиран в бл. 1 в к-с " Лазур ", населяван от 60-годишна бургазлийка.

В жилището е проникнато посредством отключване на входната врата. Крадците са трима престъпно проявени и осъждани софиянци на възраст от 47 до 53 години. Те са част от така наречен Люлинска бригада, която има отлични знания и умения за осъществяване на обири от жилища и коли.

Мъжете са се придвижвали с лек автомобил " Мицубиши ", със софийска регистрация, в който в особено приспособен тайник са открити и конфискувани голям брой съоръжения за отключване на ключалки за жилища и коли, шперцове, заготовки, пари и златни украшения.

С определение от 4 декември на Бургаски областен съд на двама от софиянците е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", а на третия е наложена " парична гаранция " в размер на 1 000 лева

Работата по документиране на цялостната незаконна активност на софиянците продължава от чиновници на Пето районно ръководство - Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР