Служители на Столичния инспекторат са съставили акт на „“ за

...
Служители на Столичния инспекторат са съставили акт на „“ за
Коментари Харесай

Столични инспектори съставиха актове на ЧЕЗ и Топлофикация-София

Служители на Столичния инспекторат са съставили акт на „ “ за открити нарушавания след осъществяване на спешни работи по ектропреносната мрежа в регион " Изгрев " на бул. " Драган Цанков ".

Проверяващите са установили, че няма документално съобщение до районната администрация за осъществяване на спешните действия, както и че след привършване на работа, не е възобновена тротоарната настилка и зелените площи от засегнатия сектор, съобщи БНР.

Нарушен е член 10, ал.1 и алинея 5 от Наредба за създаване на детайлите на техническата инфраструктура и зелената система, и гаранциите при строителството им на територията на Столичната община, прецизират от Столичния инспекторат.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Българският енергиен холдинг (БЕХ) се готви да заведе съдебн...

„ “ получи два акта за позволени нарушавания при поправки.

Първото нарушаване, за което е формиран акт, е открито на ул. " Св. Осий Кордобски " бл. 127 в регион " Красно село ". Там е липсвала плътна строителна ограда при осъществяване на строително-ремонтни действия по топлопреносната мрежа.

Вторият акт е за позволено прахосване на строителни боклуци и материали отвън строителната площадка, както и за това, че се работи без сложена плътна строителна ограда. Адресът на второто нарушаване е в регион " Младост ". И в двата случая е нарушена Наредбата за ръководство на отпадъците.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР