Служител на сръбската пътна полиция от полицейското управление в северния

...
Служител на сръбската пътна полиция от полицейското управление в северния
Коментари Харесай

Арестуваха полицай за трафик на 67 бежанци

Служител на сръбската пътна полиция от полицейското ръководство в северния сръбски град Нови Сад е задържан за трафик на хора, заяви сръбското Министерство на вътрешните работи (MUP), представено от сръбската редакция на Радио Свободна Европа.„

Съобщава се, че служители на реда от службата за вътрешен надзор на Министерство на вътрешните работи са го арестували на пътя край Пирот в югоизточната част на Сърбия, към границата с България.

С товарен автомобил в региона на Димитровград (Цариброд) е взел 67 незаконни мигранти, чието прекосяване през Сърбия е договорил авансово за сумата от по 100 евро на мигрант, оповестиха от сръбското вътрешно министерство.

Посочва се, че той е бил задържан край пиротското село Чиниглавци, откакто взел мигрантите и се насочил към Белград.

Заподозреният е предаден на прокуратурата за по-нататъшни процесуалните дейности, отбелязва Българска телеграфна агенция.

По данни на Комисариата за бежанците и миграцията предходната година 108 808 мигранти са били регистрирани в центровете за банкет и леговище в Сърбия. Най-честите страни на генезис на мигранти са Сирия, Афганистан, Мароко и Пакистан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР