Служебното правителство има задача да проведе честни и прозрачни избори.

...
Служебното правителство има задача да проведе честни и прозрачни избори.
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Полицейски началници са действали като партийни секретари на ГЕРБ на изборите

Служебното държавно управление има задача да организира почтени и транспарантни избори. И по тази причина имаме упования от вътрешния министър Бойко Рашков. Защото по време на изборите имаше сигнали, че полицейски началници са работили като партийни секретари на ГЕРБ. Имаме сигнали за полицейски чадъри при пласиране на гласове. Надяваме се, че енергичният Рашков ще предприеме съответните деяние. Ако би трябвало от ”Демократична България ” ще спомагаме.
Това съобщи пред bTV ген. Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ".

Местни полицески началници са работили, да вземем за пример в Пловдив, като са покровителствали локални купувачи на гласове, добави той.

Той разяснява и състава на служебното държавно управление: Почти всички са със сериозна биография, държавното управление е шарено, уравновесено държавно управление. Има хора свързани с левицата - Янаки Стилов, има и хора свързани с десницата. Президентът е изискал да покаже, че е обединител нацията. В икономическите министерства са младежи, приключили на Запад.

Важно е и здравното министерство, тъй като пандемията не е минала. Стойчо Кааров беше член на нашата партия. Той беше сериозен към държавното управление на Борисов по време на пандемията. Има доста финансови злоупотреби. Той е сезиран за случай с 80 млн. лева в Александровска болница. С Демократична България не са водени диалози за присъединяване в държавното управление, изясни съпредседателят нва Демократична България.

Има тежки провокации пред служебното държавно управление, безапелационен е той.

Шпицкомандата на ГЕРБ, която влезе в залата, се държеше хулигански. Няколко обстоятелството са явни - договаряне за приемане на дотации, за обръчите от компании, за нагласените състезания, за неприятното качество на автомагистралите, уточни ген. Атанасов.

В новия парламент ще предложим смяна на Конституцията, с цел да има отчетност на прокуратурата, уточни той. Специализираното правораздаване не е дало нито едно доказателство за наказан олигарх. Законът би трябвало да се ползва еднообразно, а не изборно, добави Атанасов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР