Служебното правителство е подготвило проект на бюджет, който депутатите в

...
Служебното правителство е подготвило проект на бюджет, който депутатите в
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Изготвили сме и проект на бюджета

Служебното държавно управление е подготвило план на бюджет, който депутатите в новото 48-о Народно заседание да прегледат. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди съвещанието на Народно събрание.

Аз съм реалист. Надявам се, че българските народни представители ще изберат собствен ръководител, ще излъчат болшинство, което да сформира постоянно държавно управление, което да поеме ръководството на страната през тежките месеци, които предстоят, сподели министър председателят.

Надявам се тези разлики да бъдат преодолени с разговор и да се намерят линиите, по които могат да седнат и да преговарят; да създадат добра стратегия с цели и съответни резултати, които да реализират в полза на българските жители и на българския бизнес.

Не би трябвало да се прави компромис с националните цели, с националния суверенитет, и с ползите на българските жители, добави министър председателят.

Това, което оставяме на народните представители - служебното държавно управление свърши голяма работа, приготви всички законопроекти, които не бяха готови до този миг по ПВУ, квалифициран е и план на бюджет, който депутатите да прегледат, да дефинират ясно и тъкмо своите политики и цели за ръководството на страната, които са в полза на жителите. Но в това време да демонстрират натурализъм и здрав разсъдък за това да не позволен България да изпадне в серпантина на инфлация, в дългова серпантина, - тъй че българските жители да са спокойни и уверени от новото ръководство на страната, добави още служебният министър председател.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР