Служебният вътрешен министър на диктатора Румен Радев - Бойко Рашков ...

Служебният вътрешен министър на диктатора Румен Радев - Бойко Рашков

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Вижте как под диктовка на Рашков главният секретар на МВР удря прокуратурата

Служебният вътрешен министър на диктатора Румен Радев - Бойко Рашков с 12-те тоалетни, изпадна в тотална шизофрения. От месеци Рашков тръби, че Министерство на вътрешните работи имала оперативна автономия и службите не били длъжни да сезират прокуратурата преди да подхващат съответните дейности по откриване на закононарушения и незаконна активност. Тоест не били длъжни да съблюдават закона.

С наближаването на предварителните парламентарни и президентските избори, макар че Рашков е сменил тактиката. Първо през пощенската му кутия - уебсайт с издател някогашен клеветник от Държавна сигурност с псевдоним " Академик ", Рашков пусна опорката, че Спецпрокуратурата не разрешавала провеждането на акции от органите на Министерство на вътрешните работи.
обвързвани новини25881на 06.07.2021108405на 17.06.2021
След това Рашков стартира манипулативното изказване и посредством говорене пред неколцина репортери в провинцията. За да се стигне до следващото ченгеджийско мероприятие от 25 октомври, когато на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи е оповестена информация, съгласно която основният секретар на ведомството - индивидът на Пламен Узунов - Петър Тодоров, бил сезирал Инспектора на правосъдната власт с донос, че спецпрокурори отказвали да разрешат акции на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ".

Няма подозрение, че офанзивата на Тодоров е подбудена персонално от Бойко Рашков, станал известен и с другия си прякор - Дамаджаната. Всъщност държанието на прислужникът на Румен Радев има всички признаци на шизофрения.
обвързвани новини199899на 13.08.2021
Веднъж Рашков настоява, че Министерство на вътрешните работи не било длъжно да уведомява прокуратурата за следствията си против проведени незаконни формации, след това макар че трансформира тактиката си и стартира да настоява тъкмо противоположното - спецпрокурорите пречели да се проверяват незаконни формации.

Поведението на Рашков копира това на другата издънка на служебния кабинет - Стойчо Кацаров, който преди месеци отхвърляше ковид, беше срещу ограниченията, имунизира се едвам откакто разбра, че в София идва европейския комисар по опазване на здравето, а в последните дни под паника постанова лишения.

Активното мероприятие на Рашков наподобява е опит за спешен пиар, като с офанзивите против прокуратурата, служебният вътрешен министър се пробва да покрие цялостния неуспех на двете служебни държавни управления на диктатора Румен Радев. Като правист, Рашков доста добре знае, че само наблюдаващите прокурори могат да преценяват, наистина ли и по кое време е редно да се подхващат съответните оперативни дейности по откриване или попречване на закононарушения.
обвързвани новини32600на 14.07.2021
Преценката за това би трябвало да се базира само на събраните по обещано дело доказателствени материали. Ако такива са налични, то няма обвинител, който да откаже провеждането на акция. Ако макар че доказателства няма, то най-логично би било да не се стига и до оперативна реализация, защото посредством нея няма да се документира незаконната активност, а в противен случай - страната ще претърпи вреди. Очевидно служебният МВР-министър цели провеждането на поръчкови акции, в които доказателствената тежест няма значение, а по скоро се търси пиар резултат с необосновани офанзиви против неуместни съперници и съперници на диктатора Румен Радев и присъдружния му олигархичен кръг " Капитал ".

Атаката на Рашковото Министерство на вътрешните работи против прокуратурата е следващ епизод от неспирните удари на метежниците към Румен Радев, който целят обезпечаването на чадър над скандалните злоупотреби на служебната власт. Насочването на следващата точно против спецпрокуратурата въобще не е инцидентна, предвид на сезирането на обвинителите за подправената декларация на някогашния длъжностен стопански министър Кирил Петков. Изглежда, че кукловодите на Радев и Петков са мощно изнервени от опцията харвардският хитрец да бъде притеглен под вина за съзнателно обявление на неверни обстоятелства в качеството му на длъжностен министър на стопанската система.

Освен това, звучи най-малкото неуместно, точно Рашков да настоява, че прокуратурата не желала да сътрудничи с Министерство на вътрешните работи, защото действителността е тъкмо противоположната. Само преди дни стана известно, че за повторно в рамките единствено за пет месеца невиждано вътрешен министър отхвърля Министерство на вътрешните работи да се включи в взаимен щаб с прокуратурата и ДАНС по противопоставяне на търговията с гласове.

Източник: pik.bg