Служебният министърът на правосъдието Янаки Стоилов поиска на следващото заседание

...
Служебният министърът на правосъдието Янаки Стоилов поиска на следващото заседание
Коментари Харесай

Янаки Стоилов поиска информация как са закупени автомобили на Бюрото за защита на свидетели

Служебният министърът на правораздаването Янаки Стоилов изиска на идващото съвещание представляващият Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев да показа информация за коли, които със средства от бюджета на правосъдната власт са закупени за Бюрото за отбрана на очевидци.

Днес се организира първото съвещание с опция за внасяне на номинации за ръководител на Върховния касационен съд. Представляващият Съвета Боян Магдалинчев обаче рапортува, че постъпили оферти към този момент няма.

Министърът на правораздаването Янаки Стоилов разяснява пред БНР, че журналистическото следствие " Досиетата Пандора ", е самобитна оценка за успеваемостта на профилираните служби в България:

" Защо би трябвало да се чака едни или други думи журналистически следствия, а не тези държавни органи, които би трябвало първи да откриват сходни обстоятелства, в действителност би трябвало да ги получават от публицистите. Имайте поради, че тези следствия са единствено един откъс, тъй като картината е доста по-пъстра, тъй че тя не ни дава всичко това, което съществува ", сподели Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР