Служебният министър-председател на България от 1994 г. Ренета Инджова определи

...
Служебният министър-председател на България от 1994 г. Ренета Инджова определи
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Моделът на неолибералното общество е в последния, неизлечим стадий

Служебният министър-председател на България от 1994 година Ренета Инджова дефинира положението на страната като невиждано и позорно. „ Позорът е в това, че избуяха прикриваните умишлено и настойчиво язви и уродливи характерности на нашето съществуване. В политически проект сме очевидци на политически разпад на страната, партиите и на политическия хайлайф, който се оказа клика от негодяи и нарушители “, съобщи в изявление за Радио Стара Загораединствената жена министър председател у нас Ренета Инджова.

Според Инджова рецесията сега е икономическа, политическа, държавна, институционална и партийна. Тя предвижда, че моделът, който желаят да наложат днешните политически играчи, ще докара до разпад, „ който ще е по-силен, в сравнение с през днешния ден. Без ремонт или пречистване на структурите и механизмите на държавната власт нищо градивно няма да се случи! “

По декларираното желание на новия министър председател бюджетният недостиг да не надвишава 3%, като икономист Ренета Инджова зададе риторичния въпрос: „ Да не би в задачите на държавното управление да е заложено заличаване на системата на бюджетиране? Обикновено се плануват средства за финансови разноски, които не се извършват, и ръководещите маневрират с тях както си изискат “, уточни Ренета Инджова.

Според служебния министър председател от 1994 година изборите са дискредитирани като механизъм, по който става промяната на властта, откакто „ един ги печели, а различен сформира държавното управление! “

„ Моделът на неолибералното общество е в последния, неизцерим етап на рецесия. На него са присъщи дефектите на актуалното глобалистко общество – то желае да излезе от тях, с още от същото…, от тези недостатъци! Ако има нации като нашия, които да търпят всичко – светът ще продължи да бъде в това тъпо и плачевно положение за човечеството! “, приключи Ренета Инджова. ()
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР