Служебният министър на спорта Весела Лечева говори за създаването на

...
Служебният министър на спорта Весела Лечева говори за създаването на
Коментари Харесай

Лечева: ЦСКА ще си реши колко пари ще инвестира в стадиона, сделката за Левски пропадна заради начина на погасяване на дълговете

Служебният министър на спорта Весела Лечева приказва за основаването на взаимно сдружение с ЦСКА - София за градежа на стадион " Българска войска ", бъдещето на Левски, както и положението на спортната инфраструктура в България.
 ЦСКА - София внесе над 7 млн. лв., новото сдружение готово до дни ЦСКА - София внесе над 7 млн. лв., новото сдружение готово до дни
" Това е една дълго чакана вест за всички почитатели на ЦСКА. Вече са импортирани всички документи за регистриране. От клуба към този момент са превели нужните суми и се веселя, че и двете страни съблюдаваха своите задължения, тъй като това е доста значимо за крайния триумф. Тепърва от ЦСКА би трябвало да показват план за оборудването. Важно е да се посочи обаче, че без значение каква ще бъде сумата за построяването на стадиона, страната ще има 50% от сдружението. Колко пари ще влагат от футболния клуб? Това към този момент е тяхно решение. Нашата задача ще бъде да не възпрепятстваме процеса. Крайните периоди ще станат ясни едвам след изваждането на разрешителните за градеж.
 Шефът на Левски на незабавна среща в Национална агенция за приходите Шефът на Левски на незабавна среща в Национална агенция за приходите
Не бих могла да приказвам за банкрут на Левски, само че се скапе една прелестна опция за клуба. За мен всяка една опция за привличане на вложител е добре пристигнала. Причина за пропадането на договорката не бяха задълженията на Левски, а методът за тяхното погасяване. Когато имаш гаранции за погашение на дадени отговорности, постоянно може да се намерят способи и за разсрочено заплащане. Има и други спънки обаче, които страната не може да реши. Ние подходихме извънредно съществено и към ПФК Левски, и към ПФК ЦСКА във връзка с всичко, което зависи от страната.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Спортната инфраструктура би трябвало да бъде грижа на страната. За да има всеобщ спорт са нужни две неща - спортна инфраструктура и основаване на привички у децата да обичат спорта и да го практикуват. На нас ни липсва първото. В момента работим по построяването на цялостна картина на спортната инфраструктура в България, с цел да разберем какво ни липсва, с какви уреди разполагаме и в какво положение са те. През годините страната е вложила в спортни уреди, само че към момента това е извънредно незадоволително ", съобщи Весела Лечева пред Българска национална телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР